Home

contact service

SERVICE RAPID : NU EXISTA “INCHIS” !
Non-stop si rapid: asa ni se pare normal sa asiguram service pentru instalatiile frigorifice furnizate de noi. Avem incredere in calitatea serviciilor si a produselor instalate si transmitem aceasta incredere printr-un program de service cuprinzator. Este garantia faptului ca suntem alaturi de partenerii nostri ori de cate ori este nevoie.

Compania SC Frigotehnics Serv Com SRL a luat fiinta in anul 2004 avand la vremea respectiva doi angajati. In prezent suntem o companie tanara,dornica de afirmare atat pe plan profesional cat si pe plan financiar. Dispunem de un punct de lucru in Bucuresti, o flota auto de 10 masini, 3 echipe de montaj, doua echipe de service si o echipa de management formata din trei persoane.

SERVICE

Agregate frigorifice, vitrine frigorifice, camere frigorifice
contact service

MENTENANTA

Contracte de mentenanta instalatii frigorifice
contact service

CUI NE ADRESAM: FARMACII, INDUSTRIA LAPTELUI, INDUSTRIA BERII, INDUSTRIA VINULUI, INDUSTRIA ALIMENTARA, DEPOZITE, REFRIGERARE, DEPOZITE CONGELARE, CARMANGERII, SUPERMARKETURI / HIPERMARKETURI, LINII PRODUCTIE TEHNOLOGICA


Intrebari

contact service

Contracte de mentenanta preventiva

Determinarea tipului si a frecventei mentenantei preventive este cheia reducerii riscului interventiilor de urgenta, pierderii vanzarilor, uzului de energie si a prelungirii duratei de viata a echipamentelor. Sistemele automatizate instalate de Frigotehnics sunt in asa fel gandite incat sa avertizeze din timp atunci cand apar situatii neprevazute: alertele se transmit in timp real, atat catre clienti cat si catre echipele noastre dedicate .

Contracte de mentenanta

Pentru a ne ajuta clientii sa gestioneze partea de service lunar al echipamentelor si de asemenea sa aiba un control al costului lunar al serviciului de mentenanta, Frigotehncs ofera contracte specifice acestei activitati. Aceste contracte opereaza sub un cost fix lunar care include anumite activitati stabilite de comun acord.

Reparatii instalatii frigorifice

Actvitatea de reparatii se desfasoara in cazul producerii unui eveniment, la solicitarea clientului, acesta platind pentru timpul si materialele necesare folosite pentru repunerea in functiune a sistemului.

catre servicii