0723 566 747

Reparatii chillere

Frigotehnics – reparatii chillere efectuate cu precizie si profesionalism

Mari consumatori de energie electrica, insa esentiale pentru buna functionare a sistemelor HVAC, chillerele trebuie sa functioneze mereu la cea mai buna capacitate. Din fericire, exista solutii rapide si eficiente de reparatii chillere, mai ales ca potentialele defectiuni sunt destul de comune. Iata care sunt cele mai intalnite probleme care impun servicii de reparatii chiller:

b

Starea precara a uleiului din compresor

Uleiul din compresor este foarte important si determina buna functionare a intregului chiller. Scaderea nivelului de ulei sau degradarea acestuia impune o interventie rapida, pentru ca eficienta sistemului HVAC sa nu scada. Sunt necesare, in acest sens, si lucrari periodice de mentenanta.

e

Blocarea trecerii aerului peste ariile de schimb de caldura

Aceasta problema este cauzata de acumularea impuritatilor la nivelul bateriilor de racire sau incalzire. Ulterior, se ajunge la imposibilitatea de a mai fi efectuat traseul termic de care au nevoie sistemele pentru a functiona eficient. Aceasta este o alta problema cu care expertii in reparatii chillere se confrunta foarte des. Si in acest sens pot fi efectuate lucrari de mentenanta in mod periodic.

Conexiuni electrice defecte

Cum chillerele sunt consumatori importanti de energie electrica, intensitatea consumului presupune si un efort intens al conexiunilor electrice. Acestea pot ajunge sa se defecteze din cauza oxidarii sau a socurilor mecanice. Cablurile intrerupte si circuitele suprasolicitate sunt principalele probleme ce pot aparea si care trebuie rapid remediate, pentru a nu se ajunge la defectiuni grave sau chiar la pierderea totala a chillerelor.

Cu ajutorul unui chiller service precum cel asigurat de expertii Frigotehnics, poti beneficia de servicii de reparatii chillere de top, dar si de monitorizare, lucrari de mentenanta si optimizari permanente!

Completati formularul de contact